Két bogotai rablón nevet egész Kolumbia

Általában a Bogotában előforduló bűncselekmények nagy felháborodást váltanak ki, annak ellenére, hogy a kolumbiai főváros azért egészen biztonságosnak is nevezhető. Most viszont egy olyan rablási kísérletről érkezett jelentés, amely a szokásos felháborodás mellett mulatságot is okozott. Ennek oka, hogy a két bűnöző sikertelenül próbált ellopni egy mosógépet. Az eset néhány napja történt.

Mint egy rajzfilmben – két bogotai rabló története

A Ciudad Bolivar negyed egyik utcáján lévő biztonsági kamerák által rögzített videón egy tolvajpár látható, akik egy autóval érkeztek egy házhoz, és egy figyelmetlenséget kihasználva elloptak egy mosógépet. A számításaik azonban cserbenhagyták őket, mivel a készülék nem fért be a jármű csomagtartójába, amelyben utaztak. Az első meglepetés ellenére a tapasztalatlan tolvajok nem adták fel.

https://twitter.com/JeissonfVera/status/1720032469565501713

Egyikük vezetni kezdte az autót, míg a másik a mosógépet tartotta, hogy az ne essen le. A helyiek azonban észrevették, hogy mi történik, és gyorsan lecsaptak az elkövetőkre. Egy háztömbnyire jutottak csak hőseink a fura felállásban, amikor rájöttek, hogy sarokba szorították őket. Úgyhogy otthagyták a mosógépet, és gyorsan elhajtottak az autóval. A környékbeliek odamentek a gépért és visszavitték a házba, ahonnan elemelték.

A videó reakciók hullámát váltotta ki a közösségi oldalakon, és még a “Mi primera chamba” című népszerű dallal együtt is megjelent. Ez a TikTok egyik népszerű trendje, amelyben az emberek megmutatják azokat a hibákat, amelyeket akkor követnek el, amikor elkezdenek egy új munkahelyen dolgozni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*